divendres, 18 de juliol del 2008

COMUNICAT DEL CCA

Hackers,

Al CCA (Col·lectiu Computadors Alliberats) estem engegant una plana de suport i serveis autogestionada. Ja disposem d'un grup de màquines pròpies sota Debian GNU/Linux 4.0 "Etch" per a la tasca. Hem pensat en la organització típica de les planes de suport: fòrums (seccions en anglès i català), secció de notícies del món del Programari Lliure, els UNIX-like, les novetats, etc) via blog, secció de desenvolupament i repositoris (CVS/Subversion), seccions per a mirroring i hostatjament de projectes relacionats, una wiki, etcètera.

alliberats.org

Com ja deveu haver llegit per aquí, som dues persones. Ens fa falta programadors, tècnics amb experiència en CMS's, mantenidors del sistema de fòrums, redactors de notícies... Escrivim aquesta nota per animar-vos a participar-hi des de bon principi. No cal dir que passarieu a formar part del CCA i, per tant, gaudirieu dels serveis comuns (comptes de correu, hostatjament de planes web i blogs propis amb infraestructura per a dominis registrats, comptes d'FTP, etc).

El projecte és engrescador, oi? Encara hem de perfilar molt com se coordinarà tot això, el cas és que la crida és a l'aire, i les vostres propostes, latents.

Poseu-vos en contacte amb mi (jbalcells (a) tinet.orgy sense la y) si us interessa participar-hi.

CCA
20 de juliol del 2008

1 comentari:

Guillem ha dit...

complemento la informació del jordi en que tambè tenim pensat fer conferències sobre el avantatges del programari lliure, el latex, i altres temes que se us pugin ocorrer!

ja ho sabeu, si teniu una mica de ganes de contribuir en aquest món aporteu idees i si us ve de gust afegiu-vos al col·lectiu!

economia chanate!!!!!!!!